Bakkerij Kaspers Overstegen

Bakkerij Kaspers Overstegen is een Bakkerij gelegen aan Houtsmastraat 154 in Doetinchem.

Meer informatie over Bakkerij Kaspers Overstegen in Doetinchem

Iedere dinsdag is het busbrodendag, waarbij je 3 busbroden kunt kopen voor €7,95. Er is keuze uit 7 verschillende soorten brood. Deze actie is erg populair, dus wees er snel bij want op=op! Naast brood zijn er ook verschillende banketproducten verkrijgbaar, zoals amandelstaaf en appelkruimelvlaaitje. Verder zijn er ook koek, cake en chocolade, beschuit, crackers, granola en roggebrood, croissants en snacks verkrijgbaar. Naast busbrodendag is er ook een speciale Halloweenbol te koop. Volg ons ook op social media voor meer informatie.

Wil je weten wat Bakkerij Kaspers Overstegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Kaspers Overstegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Kaspers Overstegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Kaspers Overstegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Bakkerij Kaspers Overstegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Kaspers Overstegen

Bezoekers bekeken ook