Baptistengemeente Doetinchem

Baptistengemeente Doetinchem is een Baptistengemeente gelegen aan Keppelseweg, Maria Montessoristraat 5 in Doetinchem.

Meer informatie over Baptistengemeente Doetinchem in Doetinchem

In baptistengemeente Doetinchem hebben ze het jaarthema voor 2023 - 2024 bekendgemaakt. De gemeente gelooft dat ze door God geliefd zijn en dat Hij dit heeft laten zien door Jezus Christus. Ze willen een kerk zijn met een hart voor de mensen om hen heen, net zoals Jezus dat had. Elke zondag komen ze samen als een grote familie om God te aanbidden en de Bijbel te openen. Naast de zondagsdiensten zijn er ook allerlei activiteiten in en rondom de gemeente om de opdracht van Jezus om één te zijn in praktijk te brengen. Jezus staat centraal in de gemeente en samen volgen ze Hem. Ze helpen elkaar praktisch en bemoedigen elkaar om dicht bij God en bij elkaar te blijven, waarbij de huiskringen een belangrijke rol spelen.

Wil je weten wat Baptistengemeente Doetinchem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Baptistengemeente Doetinchem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Baptistengemeente Doetinchem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Baptistengemeente Doetinchem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Baptistengemeente Doetinchem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Baptistengemeente Doetinchem

Bezoekers bekeken ook