Baptistengemeente Het Lichtpunt

Baptistengemeente Het Lichtpunt is een Baptistengemeente gelegen aan Dr. Huber Noodtstraat 76 in Doetinchem.

Meer informatie over Baptistengemeente Het Lichtpunt in Doetinchem

Baptistengemeente Het Lichtpunt is een hechte gemeente in Oost-Doetinchem. Elke zondagochtend om 10.00 uur is er een samenkomst waar u van harte welkom bent in het gebouw aan de Dr. Huber Noodtstraat 76 in Doetinchem. Op 5 november 2023 is er een live-uitzending van de samenkomst. Daarnaast is er elke 4e woensdag van de maand een gemeente bidstond. In het centrum van Doetinchem worden er in 2023 evangelisatie-acties georganiseerd. Verder heeft de Unie-ABC een nieuwe website en kunt u online preken beluisteren en bekijken. Ook worden er verschillende activiteiten gepland, zoals een gemeente najaarsvergadering, een raadsvergadering en het gebruik van de grote zaal door derden. De tekst van de dag is Johannes 17:3 "Dit is het eeuwige leven, dat zij U kennen, de enige waarachtige God, en Jezus Christus, Die U gezonden hebt.".

Wil je weten wat Baptistengemeente Het Lichtpunt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Baptistengemeente Het Lichtpunt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Baptistengemeente Het Lichtpunt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Baptistengemeente Het Lichtpunt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Baptistengemeente Het Lichtpunt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Baptistengemeente Het Lichtpunt

Bezoekers bekeken ook