Barbershop De Kapperij

Barbershop De Kapperij is een Kapper gelegen aan Stationsstraat 3a in Wehl.

Meer informatie over Barbershop De Kapperij in Wehl

Jelte Aaldering is de eigenaar van Barbershop De Kapperij in Wehl, gemeente Doetinchem. Hij vindt het belangrijk om naar de wensen van de klant te luisteren en samen te bespreken wat het ideale kapsel is. Hij let daarbij op de vorm van het gezicht, de groeirichting van het haar en de stijl van de klant. Na de behandeling is het belangrijk dat de klant tevreden de zaak verlaat en daarom adviseert Jelte gratis over haarverzorgingsproducten. Hij plant 30 minuten in voor een knipafspraak en 15 minuten voor het bijwerken en modelleren van de baard. Daarnaast biedt hij ook luxe behandelingen aan, zoals de Italian Hot Towel Shave. Jelte heeft zijn eigen bedrijf opgericht na het afronden van zijn kappersopleiding en heeft veel ervaring opgedaan tijdens zijn stages en werk bij verschillende bedrijven. Hij volgt regelmatig opleidingen en cursussen om zijn kennis te vergroten. De barbershop is gevestigd aan de Stationsstraat 3a in Wehl en is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Wil je weten wat Barbershop De Kapperij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Barbershop De Kapperij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Barbershop De Kapperij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Barbershop De Kapperij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Barbershop De Kapperij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Barbershop De Kapperij

Bezoekers bekeken ook