Kapsalon Igmar Kaal

Kapsalon Igmar Kaal is een Kapper gelegen aan Haareweg 92 in Doetinchem.

Meer informatie over Kapsalon Igmar Kaal in Doetinchem

Kapsalon Igmar Kaal is de heren-, dames- en kinderkapper van Doetinchem en omgeving. Ze zijn gevestigd net buiten het centrum van Doetinchem, waar parkeren gratis is. Het team volgt regelmatig trainingen en cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste knip-, kleur- en stylingtechnieken. Ze gebruiken trendy kleuren en werken met het merk 'Matrix' uit Amerika, dat duurzaam en milieuvriendelijk is. Hoewel de kapsalon voornamelijk op afspraak werkt, kunnen mensen altijd even binnenlopen om te kijken of er op dat moment nog plaats is. Ze hechten veel waarde aan vakmanschap en klantvriendelijkheid en informeren graag over de laatste trends op haargebied. Voor het maken van een afspraak kunnen mensen telefonisch of via e-mail contact opnemen.

Wil je weten wat Kapsalon Igmar Kaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Igmar Kaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Igmar Kaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Igmar Kaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Kapsalon Igmar Kaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Igmar Kaal

Bezoekers bekeken ook