Prestige - Hair, Nails, Make-Up

Prestige - Hair, Nails, Make-Up is een Kapper gelegen aan Nieuw Steeg 8A in Doetinchem.

Meer informatie over Prestige - Hair, Nails, Make-Up in Doetinchem

Bij Prestige kun je terecht voor verschillende beautybehandelingen. Voor je nagels bieden ze onder andere GelColor-behandelingen, nagelverlengingen, versteviging van je eigen nagels en manicures aan. Ze werken met producten van O.P.I. en The Gelbottle, waarbij de gezondheid en kwaliteit van je natuurlijke nagels voorop staan. Daarnaast hebben ze wisselende seizoenscollecties om je nagels altijd in fashion te houden. Op het gebied van haar werkt Prestige met Kevin Murphy, een merk dat resultaten levert, lekker ruikt en vrij is van schadelijke stoffen. Ze knippen zowel dames als heren en kunnen je haar opsteken volgens de nieuwste trends. Voor make-up gebruiken ze producten van M·A·C Cosmetics, de autoriteit op het gebied van professionele make-up. Met de professionele ervaring van Prestige en de producten van M·A·C Cosmetics hoef je je geen zorgen te maken over je make-up. Ten slotte vertelt Samantha, de eigenaar van Prestige, dat haar passie ligt in het naar boven halen van het mooiste in jou. Ze opende Prestige in 2019 en is gespecialiseerd in haar, nagels en make-up.

Wil je weten wat Prestige - Hair, Nails, Make-Up verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Prestige - Hair, Nails, Make-Up of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Prestige - Hair, Nails, Make-Up? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Prestige - Hair, Nails, Make-Up het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Prestige - Hair, Nails, Make-Up reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Prestige – Hair, Nails, Make-Up

Bezoekers bekeken ook