Extensions & More And Cupping & More

Extensions & More And Cupping & More is een Kapper gelegen aan Koperen Kees 1 in Doetinchem.

Meer informatie over Extensions & More And Cupping & More in Doetinchem

Extensions & More is een salon in Doetinchem die gespecialiseerd is in het zetten van hairextensions volgens de hairweave-techniek. Ze bieden verschillende diensten aan, variërend in prijs en aantal haarmatten. Het gebruik van ringen, lijm, verhitting of chemicaliën wordt vermeden, waardoor het haar niet beschadigd raakt. In een gratis consult wordt bekeken wat het beste is voor jouw haar. Je kunt een afspraak maken door te bellen of je gegevens achter te laten. Extensions & More is dé salon voor onbeschadigde haarverlenging of extra volume.

Wil je weten wat Extensions & More And Cupping & More verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Extensions & More And Cupping & More of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Extensions & More And Cupping & More? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Extensions & More And Cupping & More het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Extensions & More And Cupping & More reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Extensions & More And Cupping & More

Bezoekers bekeken ook