BrainWash Kappers Doetinchem

BrainWash Kappers Doetinchem is een Kapper gelegen aan De Bongerd 67 in Doetinchem.

Meer informatie over BrainWash Kappers Doetinchem in Doetinchem

BrainWash Kappers is een kappersketen met bijna 170 salons verspreid over heel Nederland. Ze bieden verschillende behandelingen aan en zijn gespecialiseerd in de laatste trends. Bij BrainWash vind je eerlijke prijzen zonder verrassingen en aantrekkelijke all-in pakketten. Ze hebben gekwalificeerde kappers die zijn opgeleid door vakexperts en bieden een welkome, informele en toegankelijke omgeving. Ze hebben ook een Snelle Booster-droogshampoo in hun assortiment, die ideaal is voor het opfrissen van het haar en het creëren van volume en textuur. BrainWash heeft ook vacatures beschikbaar voor haarstylisten en salonleidingen. Je kunt een afspraak maken bij een BrainWash salon bij jou in de buurt en ze hebben ook een nieuwsbrief en Instagram-account waar je meer informatie en inspiratie kunt vinden.

Wil je weten wat BrainWash Kappers Doetinchem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BrainWash Kappers Doetinchem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BrainWash Kappers Doetinchem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BrainWash Kappers Doetinchem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar BrainWash Kappers Doetinchem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BrainWash Kappers Doetinchem

Bezoekers bekeken ook