Sentimento per Capelli Kapsalon

Sentimento per Capelli Kapsalon is een Kapper gelegen aan Gasthuisstraat 7 in Doetinchem.

Meer informatie over Sentimento per Capelli Kapsalon in Doetinchem

Sentimento per Capelli is een moderne kapperszaak in het hart van Doetinchem. Onder leiding van Karin zorgt het gastvrije team ervoor dat jouw wensen en hun advies samenkomen, met geweldige resultaten als gevolg. Bij Sentimento per Capelli kun je terecht voor een effectieve knipbeurt, een ontspannende wasmassage, verrassende highlights en zelfs een volledig kleuradvies. De klanten van Sentimento per Capelli zijn zeer tevreden, zij geven de kapperszaak een 9,6. Je kunt gemakkelijk een afspraak maken bij Sentimento per Capelli en de openingstijden zijn op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur, op zaterdag van 08:30 tot 16:00 uur en op maandag en zondag is de kapperszaak gesloten. Je vindt Sentimento per Capelli in de Gasthuisstraat 7 in Doetinchem.

Wil je weten wat Sentimento per Capelli Kapsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sentimento per Capelli Kapsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sentimento per Capelli Kapsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sentimento per Capelli Kapsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Sentimento per Capelli Kapsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sentimento per Capelli Kapsalon

Bezoekers bekeken ook