Haarstudio Anders

Haarstudio Anders is een Kapper gelegen aan Didamseweg 6a in Wehl.

Meer informatie over Haarstudio Anders in Wehl

Haarstudio Anders is na jaren weer terug in Wehl en staat bekend om de goede service en kwaliteit. Ze knippen op afspraak, maar er is altijd wel een plekje vrij. Ze zoeken ook nog een allround haarstylist. Verder hebben ze een rijk assortiment aan producten van Finnley's met een eenvoudige prijsstelling. Ze knippen zowel dames, heren als kinderen en streven ernaar om elke klant tevreden te stellen met persoonlijke aandacht en goede producten. Daarnaast hebben ze ook een kledingwinkel voor tieners en zijn ze gecertificeerd in het knippen van krullen met de speciale CG methode. Voor het beste resultaat moeten de krullen lang genoeg zijn, ongeveer tot op de schouder. Ze verkopen ook professionele kwaliteit haarproducten van Finnley's voor thuisgebruik. De kapsalon zit samen met de kledingwinkel Fourteen van Boyz & Girlz in één pand en je kunt gratis parkeren. Je kunt je abonneren op hun nieuwsbrief voor interessante informatie over producten, trends en updates. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag, met ruime openingstijden op dinsdag en woensdag.

Wil je weten wat Haarstudio Anders verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarstudio Anders of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarstudio Anders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarstudio Anders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Haarstudio Anders reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarstudio Anders

Bezoekers bekeken ook