Haarpleck

Haarpleck is een Kapper gelegen aan Plantsoenstraat 4 in Doetinchem.

Meer informatie over Haarpleck in Doetinchem

Haarpleck is een kapsalon in Doetinchem met een eigen stijl. De kappers, Susan, Madelon en Nicky, werken met passie om hun klanten te verwennen en mooi te maken. Ze vinden het belangrijk dat de sterke punten van het gezicht van de klant naar voren komen. Ze luisteren naar de wensen van de klant en verwennen hen met een hoofdmassage tijdens het haren wassen. Door goed te kijken en de klant echt te zien, kunnen ze een kapsel creëren dat past bij de persoonlijkheid. Ze gebruiken hoogwaardige, natuurlijke haarproducten voor de gezondheid van het haar. Klanten verlaten de salon blij en trots. Mensen zijn lovend over de zaak, de kapsels, de sfeer en de kapsters. Het team bestaat uit twee enthousiaste haarstylisten, Susan en Nicky. Ze werken met natuurlijke producten die goed zijn voor het milieu en het haar laten glanzen. De openingstijden zijn dinsdag tot en met donderdag van 09:00u tot 17:30u, vrijdag van 09:00u tot 19:00u, en zaterdag van 08:30u tot 16:00u. Klanten kunnen online een afspraak maken, maar als er geen mogelijkheid is voor een knip- en kleurbehandeling, kunnen ze bellen naar het nummer 0314-745098.

Wil je weten wat Haarpleck verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarpleck of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarpleck? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarpleck het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Haarpleck reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarpleck

Bezoekers bekeken ook