Jet's

Jet's is een Kapper gelegen aan Vennenlaan 6 in Doetinchem.

Meer informatie over Jet's in Doetinchem

Jet is een ervaren kapster die sinds 2006 als zelfstandig kapster werkt. Ze heeft 21 jaar ervaring in verschillende kapsalons en biedt vakbekwaamheid, kwaliteit, goede service en gastvrijheid aan haar klanten. Jet blijft op de hoogte van de nieuwste trends door middel van trainingen en cursussen en biedt diverse behandelingen aan, zoals knip- en kleurtechnieken, föhnen en het verzorgen van feestelijke kapsels. Haar tarieven voor dames, heren en kinderen worden vermeld, evenals de uurprijs. Jet werkt voornamelijk op afspraak, maar klanten kunnen ook binnenlopen om te kijken of er op dat moment nog plaats is. Ze gebruikt producten van het topmerk Artistique, die ontwikkeld en geproduceerd worden in Deventer. Jet hecht veel waarde aan service, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wil je weten wat Jet's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jet's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jet's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jet's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Jet's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jet’s

Bezoekers bekeken ook