Barbershop Kenger

Barbershop Kenger is een Barbier gelegen aan Korte Kapoeniestraat 2 in Doetinchem.

Meer informatie over Barbershop Kenger in Doetinchem

Barbershop Kenger is een professionele herenkapper in Doetinchem. Ze bieden verschillende behandelingen aan, waaronder trimmen en knippen van baarden. Ze weten dat een baard veel verzorging nodig heeft en helpen graag bij het onderhouden ervan. Daarnaast bieden ze ook traditioneel scheren aan met warme doeken en luxueuze scheerproducten. Deze maand wordt het product Fornex Gummy in de spotlight gezet, een styling wax die het haar een uitzonderlijke glans geeft. Voor alle stijlen haar, maar vooral geschikt voor een strak kapsel. Voor meer informatie en contactgegevens kun je terecht op hun website.

Wil je weten wat Barbershop Kenger verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Barbershop Kenger of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Barbershop Kenger? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Barbershop Kenger het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Barbershop Kenger reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Barbershop Kenger

Bezoekers bekeken ook