Barbershop Naali

Barbershop Naali is een Barbier gelegen aan Surinamestraat 5 in Doetinchem.

Meer informatie over Barbershop Naali in Doetinchem

Bij barbershop Naali in Doetinchem kun je terecht voor een knipbeurt voor slechts €20,-. De barbershop heeft een grote parkeerplaats voor de deur, zodat je nooit lang hoeft te zoeken naar een plekje. Bij Naali wordt elke klant als koning ontvangen, of je nu komt om te poolen, een kopje koffie te drinken of om geknipt te worden. Ze maken gebruik van topkwaliteit barberproducten en zijn altijd op zoek naar de beste merken. Het inplannen van een afspraak is heel eenvoudig via de WhatsApp hotline. De eigenaar van Barbershop Naali, Omar Siver, is een 35-jarige Irakees die 18 jaar geleden naar Nederland kwam met de droom om zijn eigen barbershop te openen. Hij is trots op zijn zaak en vindt het belangrijk dat klanten tevreden de deur uit gaan. Het team van Naali bestaat uit Siver en Abo Hassan. Bij Naali is iedereen welkom voor een kopje koffie, een praatje of zelfs een potje poolen. De deur staat dagelijks wagenwijd open, dus kom gerust langs!

Wil je weten wat Barbershop Naali verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Barbershop Naali of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Barbershop Naali? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Barbershop Naali het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Barbershop Naali reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Barbershop Naali

Bezoekers bekeken ook