Basic-Fit Doetinchem Burgemeester van Nispenstraat 24/7

Basic-Fit Doetinchem Burgemeester van Nispenstraat 24/7 is een Sportschool gelegen aan Burgemeester van Nispenstraat 18a in Doetinchem.

Meer informatie over Basic-Fit Doetinchem Burgemeester van Nispenstraat 24/7 in Doetinchem

Sportschool Doetinchem, gelegen aan de Burgemeester van Nispenstraat 24/7, biedt verschillende lidmaatschappen aan om fit te worden op jouw eigen manier. Met het Basic-Fit lidmaatschap krijg je toegang tot meer dan 230 clubs in Nederland, de mogelijkheid om zowel in de club als thuis te trainen met virtuele groepslessen en de Basic-Fit App met meer dan 1000 workouts. Voor de eerste 4 weken betaal je €24,99 en ontvang je een gratis Basic-Fit sporttas. Met het premium lidmaatschap krijg je toegang tot alle clubs in Europa, kun je iemand meenemen om samen te trainen, ontvang je 50% korting op Yanga Sports Water, een €20 NXT Level voucher en kun je onbeperkt gebruik maken van de massagestoelen in de clubs. Dit lidmaatschap kost €29,99 per 4 weken en je ontvangt ook een gratis sporttas. Het all-in lidmaatschap biedt naast alle voordelen van het premium lidmaatschap ook een topkwaliteit Smart Bike voor thuisgebruik en exclusieve toegang tot de Basic-Fit Home App met meer dan 300 fiets workouts. Daarnaast zijn er ook extra add-ons beschikbaar om je lidmaatschap aan te passen naar jouw wensen. De sportschool biedt ook diverse services en faciliteiten, zoals virtuele workouts, fysiotherapie, Yanga Sportswater en de mogelijkheid om 24/7 te trainen.

Wil je weten wat Basic-Fit Doetinchem Burgemeester van Nispenstraat 24/7 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basic-Fit Doetinchem Burgemeester van Nispenstraat 24/7 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basic-Fit Doetinchem Burgemeester van Nispenstraat 24/7? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basic-Fit Doetinchem Burgemeester van Nispenstraat 24/7 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Basic-Fit Doetinchem Burgemeester van Nispenstraat 24/7 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basic-Fit Doetinchem Burgemeester van Nispenstraat 24/7

Bezoekers bekeken ook