Cityfit Doetinchem

Cityfit Doetinchem is een Sportschool gelegen aan Varsseveldseweg 89 in Doetinchem.

Meer informatie over Cityfit Doetinchem in Doetinchem

Cityfit is een sportschool in Doetinchem die in 2020 is opgericht met als doel een veilige en sociale omgeving te creëren voor sporters met verschillende wensen. Ze bieden trainingen aan voor kleine groepen van alle leeftijden en niveaus, waarbij elke training op maat gemaakt is voor de deelnemers. Bij Cityfit staat de ervaring en het resultaat van de sporter voorop, en ze bieden begeleiding en investeren in de ervaring van de sporter. Daarnaast hebben ze een gezellige community en maken ze gebruik van een sporters portaal waar je je voortgang en boekingen kunt bekijken. Cityfit heeft ervaren en professionele trainers die jaarlijkse cursussen volgen om nog beter te worden in hun vakgebied. Ze bieden zowel small group trainingen als 1 op 1 trainingen aan, waarbij de focus ligt op gepersonaliseerd trainen. Ook hebben ze positieve reacties ontvangen van sporters die lid zijn bij Cityfit.

Wil je weten wat Cityfit Doetinchem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cityfit Doetinchem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cityfit Doetinchem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cityfit Doetinchem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Cityfit Doetinchem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cityfit Doetinchem

Bezoekers bekeken ook