Zon voor jou

Zon voor jou is een Sportschool gelegen aan Onstein 61 in Doetinchem.

Meer informatie over Zon voor jou in Doetinchem

Dit is dé plek voor vrouwen waar je alles vindt over zwangerschap, bevalling, moederschap en hormonen. De missie van deze plek is om vrouwen fysiek en mentaal sterker te maken en voor te bereiden op verschillende levensfases. Ze bieden op maat gemaakte sportlessen en kennisprogramma's aan om te verbinden, informeren en de voordelen van een sterk en fit lichaam te ervaren. Er is een speciaal aanbod voor zwangere vrouwen, vrouwen die bevallen zijn, moeders en hormoonherstel. De lessen worden zowel binnen als buiten gegeven op verschillende locaties, waarbij veilig bewegen en persoonlijke begeleiding centraal staan. Je kunt een gratis proefles nemen om zelf te ervaren hoe de lessen zijn en je kunt de tarieven en agenda bekijken op de website.

Wil je weten wat Zon voor jou verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zon voor jou of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zon voor jou? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zon voor jou het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Zon voor jou reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zon voor jou

Bezoekers bekeken ook