Björg Reessink Personal Trainer

Björg Reessink Personal Trainer is een Sportschool gelegen aan Hof van Londen 12 in Doetinchem.

Meer informatie over Björg Reessink Personal Trainer in Doetinchem

Mijn naam is Björg Reessink, een getrouwde en trotse vader van twee dochters. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin en heb ik een passie voor sporten, vooral Crossfit, functionele krachttraining en (kick)boksen. Crossfit heeft mij laten inzien dat functioneel trainen je helpt om fitter te zijn in het dagelijks leven en op een juiste manier te bewegen en tillen. Ik heb ook ervaring met het geven van jeugd/kickboks trainingen en ben nu vooral enthousiast over het coachen van mensen. Als coach vind ik het belangrijk dat mensen een uitdagende work-out hebben en met een fijn gevoel naar huis gaan, maar ook op een verantwoorde manier bewegen. Mijn enthousiasme groeit met de dag! Je kunt contact met mij opnemen via de gegevens van AppCoIT.nl.

Wil je weten wat Björg Reessink Personal Trainer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Björg Reessink Personal Trainer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Björg Reessink Personal Trainer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Björg Reessink Personal Trainer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Björg Reessink Personal Trainer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Björg Reessink Personal Trainer

Bezoekers bekeken ook