Exquisite Sport

Exquisite Sport is een Sportschool gelegen aan Houtkampstraat 31 in Doetinchem.

Meer informatie over Exquisite Sport in Doetinchem

Bij Exquisite Sport kunt u terecht voor verschillende doelen, zoals afvallen, uw conditie verbeteren en meer spierkracht opbouwen. U traint in kleine groepen van maximaal 6-8 personen per instructeur. Hierdoor is er veel persoonlijke begeleiding en heeft u een stok achter de deur. Het trainen is leuk en gevarieerd. Exquisite Sport is dé sportschool voor iedereen die bewust met zijn/haar gezondheid bezig wil zijn. U kunt hen vinden op de Houtkampstraat 31 in Doetinchem. De openingstijden variëren per dag.

Wil je weten wat Exquisite Sport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Exquisite Sport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Exquisite Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Exquisite Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Exquisite Sport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Exquisite Sport

Bezoekers bekeken ook