Fitland - Sportschool Doetinchem de Huet

Fitland - Sportschool Doetinchem de Huet is een Sportschool gelegen aan Mercuriusstraat 22 in Doetinchem.

Meer informatie over Fitland - Sportschool Doetinchem de Huet in Doetinchem

Bij Fitland Doetinchem de Huet kun je gebruik maken van een unieke all inclusive formule. Voor een vast bedrag kun je onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten, waaronder de sauna, het Turks stoombad en de zonnebank. Daarnaast biedt Fitland Doetinchem de Huet ook kinderopvang en een squashbaan aan. De sportschool beschikt over 4 zalen waar verschillende groepslessen worden gegeven, zoals Pilates, Yoga, Spinning en Body Pump. Op de website kun je het groepslesrooster bekijken om te zien wanneer jouw favoriete lessen worden gegeven. Het team van Fitland Doetinchem staat klaar om je te begeleiden en de openingstijden van de sportschool zijn ruim. Blijf op de hoogte van Fitland door je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat Fitland - Sportschool Doetinchem de Huet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fitland - Sportschool Doetinchem de Huet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fitland - Sportschool Doetinchem de Huet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fitland - Sportschool Doetinchem de Huet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Fitland - Sportschool Doetinchem de Huet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fitland – Sportschool Doetinchem de Huet

Bezoekers bekeken ook