Batuque Capoeira Doetinchem

Batuque Capoeira Doetinchem is een Sportschool gelegen aan Ottawastraat 25 in Doetinchem.

Meer informatie over Batuque Capoeira Doetinchem in Doetinchem

Batuque Capoeira Holland organiseert het Capoeira Holland Festival 2023, een speciaal capoeira festival met deelnemers uit verschillende steden in Nederland. Het festival biedt een weekend vol workshops, rodas, dans en muziek. Daarnaast starten er kinderlessen in onder andere Alkmaar, Amsterdam, Amersfoort, Den Haag, Leiden en Zutphen, conform de nieuwe richtlijnen. Er is ook een speciaal bezoek geweest van een delegatie uit Brazilië, bestaande uit 8 inheemse leiders en vertegenwoordigers van Greenpeace, Media Ninja en Media India, om aandacht te vragen voor de groeiende geweldsproblematiek waar zij onder lijden. Batuque Capoeira Holland biedt ook capoeira workshops, shows en vaste lessen aan voor scholen en bedrijven in heel Nederland. Capoeira is een uniek Braziliaans spel dat vechtkunst, acrobatiek en muziek combineert, en is ontstaan uit de vrijheidsstrijd van Afro-Braziliaanse slaven. Batuque Capoeira Holland is opgericht in 1995 en is uitgegroeid tot een dynamische en diverse groep met leden van alle leeftijden en achtergronden. Ze willen de positieve vibe van capoeira graag overbrengen in hun workshops en shows.

Wil je weten wat Batuque Capoeira Doetinchem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Batuque Capoeira Doetinchem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Batuque Capoeira Doetinchem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Batuque Capoeira Doetinchem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Batuque Capoeira Doetinchem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Batuque Capoeira Doetinchem

Bezoekers bekeken ook