Selfdefence4all

Selfdefence4all is een Sportschool gelegen aan Tramstraat 6 /D in Doetinchem.

Meer informatie over Selfdefence4all in Doetinchem

Bij Selfdefence4all kun je nu een gratis dagpas aanvragen. Ze hebben een webshop waar je sportkleding kunt kopen en er zijn verschillende populaire activiteiten zoals weerbaarheid & zelfverdediging, Zumba voor kinderen, kickboksen voor de jeugd en spelboksen voor kinderen van 4-7 jaar. Ook bieden ze Zumba Fitness, wedstrijdtraining kickboksen, kickboksen voor vrouwen en kickboksen voor meisjes aan. Je kunt hen volgen op Facebook en Instagram en als je nog geen lid bent, kun je je nu inschrijven.

Wil je weten wat Selfdefence4all verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Selfdefence4all of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Selfdefence4all? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Selfdefence4all het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Selfdefence4all reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Selfdefence4all

Bezoekers bekeken ook