FitWijzer

FitWijzer is een Sportschool gelegen aan Nijverheidsweg 4 in Wehl.

Meer informatie over FitWijzer in Wehl

Fitwijzer is een sport- en beweegcentrum met fysiotherapeuten, sportkundigen en personal trainers die zorgen voor persoonlijke begeleiding en kwaliteit van bewegen. Ze bieden een ruim sportaanbod en hebben een buiten sportruimte met een kunstgrasmat van hoge kwaliteit. Nieuw in 2023 is de meting van lichaamssamenstelling met de Inbody 770, waarbij vetmassa, spiermassa en lichaamswater gemeten kunnen worden. Deze metingen kunnen dienen als indicatie van de lichamelijke gezondheid en als startpunt voor doelgerichte training en/of aanpassing van de leefstijl. Fitwijzer kan helpen bij het bereiken van doelstellingen zoals het verkrijgen van meer spiermassa, minder vetmassa en een gezonder lichaam. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Fitwijzer.

Wil je weten wat FitWijzer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FitWijzer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FitWijzer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FitWijzer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar FitWijzer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FitWijzer

Bezoekers bekeken ook