ProSport Healthcenter

ProSport Healthcenter is een Sportschool gelegen aan Meestersstraat 22 in Doetinchem.

Meer informatie over ProSport Healthcenter in Doetinchem

ProSport Healthcenter is een all-in gym met een breed aanbod van lessen en fitnessapparatuur van Panatta. Ze bieden ook kinderopvang en hebben een zonnebank. Voor een dynamische trainingservaring kun je terecht bij Crossfit Doetinchem, waar er wordt gefocust op kracht, mobiliteit, explosiviteit en discipline. Een lidmaatschap bij CrossFit Doetinchem geeft ook toegang tot alle faciliteiten binnen ProSport Healthcenter. Bij ProSport Healthcenter hebben ze hoogwaardige apparatuur van de Panatta lijn, waar zelfs Arnold Schwarzenegger enthousiast over is. Ze bieden ook een ruim aanbod van lessen aan, zoals functionele fitness, HIIT, Pro core, BBB, Power en Zumba. Daarnaast hebben ze een kickboksring en kun je bij Crossfit Doetinchem je kracht en discipline testen. CrossFit Doetinchem is gevestigd onder hetzelfde dak als ProSport Healthcenter en heeft een make-over gekregen. ProSport Healthcenter is het hele jaar door geopend, 24/7.

Wil je weten wat ProSport Healthcenter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ProSport Healthcenter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ProSport Healthcenter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ProSport Healthcenter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar ProSport Healthcenter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ProSport Healthcenter

Bezoekers bekeken ook