Kei-Fit Doetinchem

Kei-Fit Doetinchem is een Sportschool gelegen aan Sportweg 1 in Doetinchem.

Meer informatie over Kei-Fit Doetinchem in Doetinchem

Bij Sport- & Familieclub Kei-Fit kun je terecht om fitter, sterker, strakker, slanker en energieker te worden of gewoon ontspannen te sporten. Ze bieden persoonlijke begeleiding en support op het gebied van sport en gezondheid. Je bepaalt zelf hoeveel begeleiding en advies je wilt en waar je de focus op wilt leggen. Kei-Fit heeft verschillende vestigingen en je kunt een kennismaking plannen via de website. Verder vind je op de website nieuws en updates, zoals het verlengen van de samenwerking met LTC De Kei, toptennis evenementen in Lichtenvoorde en een Nightwalk in Oost Gelre. Ook maak je kennis met het team van Kei-Fit, waarbij elk teamlid zijn of haar specialiteit heeft op het gebied van sport en beweging. Kei-Fit staat voor gezelligheid, sportiviteit en plezier. Ten slotte heeft Kei-Fit ook een sociaal aspect, genaamd Kei sociaal, waarbij ze zich inzetten voor een schone omgeving.

Wil je weten wat Kei-Fit Doetinchem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kei-Fit Doetinchem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kei-Fit Doetinchem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kei-Fit Doetinchem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Kei-Fit Doetinchem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kei-Fit Doetinchem

Bezoekers bekeken ook