CrossFit Go Personal

CrossFit Go Personal is een Sportschool gelegen aan Varsseveldseweg 182A in Doetinchem.

Meer informatie over CrossFit Go Personal in Doetinchem

Crossfit Go Personal is een goed uitgeruste sportschool in het hart van Doetinchem. Ze zijn een officiële CrossFit affiliate en leggen de nadruk op kwaliteit en een goede sfeer. Ze bieden een gevarieerd lesaanbod, inclusief boksen, StrongFit, gymnastieklessen, olympisch gewichtheffen, yoga, hardlopen en CrossFit voor kinderen. Naast groepslessen is er ook de mogelijkheid om zelfstandig te trainen in de open gym. Ze hebben een app waarmee je je abonnement kunt beheren en je kunt inschrijven voor lessen. Je kunt een gratis proefles boeken via hun website en ze verwelkomen je graag voor een rondleiding en om al je vragen te beantwoorden. Tot snel!

Wil je weten wat CrossFit Go Personal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CrossFit Go Personal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CrossFit Go Personal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CrossFit Go Personal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar CrossFit Go Personal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CrossFit Go Personal

Bezoekers bekeken ook