Wehls Cross Event

Wehls Cross Event is een Sportschool gelegen aan in Wehl.

Meer informatie over Wehls Cross Event in Wehl

Op 25, 26 en 27 augustus vindt het Wehls Cross Event plaats in Nieuw-Wehl. Naast spannende motorcrosswedstrijden worden er ook verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Op 26 augustus is er een feest met optredens van "De Zingende Barmannen" waar tickets voor €11,- verkrijgbaar zijn. Er is ook nieuws over het evenement, zoals het vervallen van de klassen 50/65/85cc op zaterdag, de inschrijving voor de crosswedstrijden die geopend is en de privacywetgeving (AVG) die van kracht is. Verder worden de hoofdsponsors genoemd en wordt aangeraden om de website en social media in de gaten te houden voor het laatste nieuws en ontwikkelingen rondom het Wehls Cross Event. De contactgegevens van het evenement zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Wehls Cross Event verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wehls Cross Event of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wehls Cross Event? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wehls Cross Event het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Wehls Cross Event reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wehls Cross Event

Bezoekers bekeken ook