CrossFit APEX Training Doetinchem

CrossFit APEX Training Doetinchem is een Sportschool gelegen aan Nijverheidsweg 19 in Doetinchem.

Meer informatie over CrossFit APEX Training Doetinchem in Doetinchem

APEX Training Doetinchem is een no-nonsense sportschool waar je terecht kunt voor CrossFit, personal training en bedrijfstrainingen. Ze geloven dat training, voeding, herstel en de juiste mindset de basis vormen voor een sterk fysiek en mentaal leven. Ze bieden kwalitatieve en kleinschalige trainingen aan voor alle niveaus, met professionele en persoonlijke begeleiding van gecertificeerde coaches. Daarnaast bieden ze ook workshops, events en masterclasses aan voor hun leden. Het aanbod van trainingen is divers, waaronder CrossFit, CrossFit Compete, CrossFit Lifting, Bokszak training, Functional Yoga en PowerMama training. De coaches bij APEX Training Doetinchem zijn allemaal gecertificeerd en hebben passie, kennis en ervaring. Ze streven naar een hoog niveau van effectief en doelgericht trainen en begeleiden. De sportschool biedt verschillende abonnementsvormen aan en er zijn geen inschrijfkosten of langlopende contracten. Veel leden zijn enthousiast over APEX Training Doetinchem en zijn tevreden over de professionele begeleiding, de fijne sfeer en de persoonlijke aandacht.

Wil je weten wat CrossFit APEX Training Doetinchem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CrossFit APEX Training Doetinchem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CrossFit APEX Training Doetinchem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CrossFit APEX Training Doetinchem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar CrossFit APEX Training Doetinchem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CrossFit APEX Training Doetinchem

Bezoekers bekeken ook