Circle-Fit Doetinchem

Circle-Fit Doetinchem is een Sportschool gelegen aan Synagogestraat 9B in Doetinchem.

Meer informatie over Circle-Fit Doetinchem in Doetinchem

Bij Circle-Fit kun je terecht in de slimste circuit club van Nederland. Ze hebben ruime openingstijden, moderne apparatuur en een aantrekkelijke prijs. Het is een gezellige en sfeervolle omgeving waar je op een ongedwongen manier aan je gezondheid kunt werken. De Circuit Training die ze aanbieden is snel, leuk en makkelijk. Binnen 30 minuten ben je klaar en door de korte rustpauzes is het goed voor je uithoudingsvermogen. Of je nu wilt afvallen, fit wilt worden of meer spierkracht wilt opbouwen, bij Circle-Fit behaal je je fitnessdoelen beter en sneller. Als lid krijg je toegang tot de Circle-Fit app, waarmee je je training kunt optimaliseren. Je kunt ook een proefles volgen om kennis te maken. Ten slotte delen verschillende mensen hun positieve ervaringen met Circle-Fit, waarbij ze onder andere benadrukken dat de trainingen snel en efficiënt zijn en dat ze zich energieker voelen.

Wil je weten wat Circle-Fit Doetinchem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Circle-Fit Doetinchem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Circle-Fit Doetinchem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Circle-Fit Doetinchem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Circle-Fit Doetinchem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Circle-Fit Doetinchem

Bezoekers bekeken ook