Basic-Fit Doetinchem Keppelseweg 24/7

Basic-Fit Doetinchem Keppelseweg 24/7 is een Sportschool gelegen aan Keppelseweg 26 in Doetinchem.

Meer informatie over Basic-Fit Doetinchem Keppelseweg 24/7 in Doetinchem

Basic-Fit is een sportschool in Doetinchem die verschillende lidmaatschappen aanbiedt. Met het comfort lidmaatschap krijg je toegang tot meer dan 230 clubs in Nederland en kun je zowel in de sportschool als thuis trainen met virtuele groepslessen. Daarnaast krijg je een Basic-Fit App met meer dan 1000 workouts. Het premium lidmaatschap geeft je toegang tot alle clubs in Europa en je kunt iemand meenemen om samen te trainen. Ook ontvang je 50% korting op Yanga Sports Water, een €20 NXT Level voucher en kun je onbeperkt gebruik maken van de massagestoelen in de clubs. Het all-in lidmaatschap biedt een topkwaliteit Smart Bike voor thuisgebruik en een exclusieve Basic-Fit Home App met meer dan 300 fiets workouts. Daarnaast zijn er verschillende homeclub services en faciliteiten, zoals fysiotherapie en 24/7 openingstijden. Je kunt je lidmaatschap aanpassen met add-ons om je workouts nog beter te maken.

Wil je weten wat Basic-Fit Doetinchem Keppelseweg 24/7 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basic-Fit Doetinchem Keppelseweg 24/7 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basic-Fit Doetinchem Keppelseweg 24/7? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basic-Fit Doetinchem Keppelseweg 24/7 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Basic-Fit Doetinchem Keppelseweg 24/7 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basic-Fit Doetinchem Keppelseweg 24/7

Bezoekers bekeken ook