Beauty Ink

Beauty Ink is een Schoonheidssalon gelegen aan Edisonstraat 109a in Doetinchem.

Meer informatie over Beauty Ink in Doetinchem

Beauty Ink is een permanente make-up studio in Doetinchem en omgeving. Met permanente make-up ben je snel en gemakkelijk klaar, omdat je make-up altijd perfect zit, zelfs tijdens het zwemmen of sporten. Het nadeel is dat je de permanente make-up om de zoveel jaar moet bijwerken, maar dit zorgt er wel voor dat de kleur fris en intens blijft. De duurzaamheid van de permanente make-up hangt af van verschillende factoren, zoals de snelheid waarmee je lymfeklieren de pigmenten afvoeren en hoeveel je in de zon ligt. Voor de wenkbrauwen wordt een jaarlijkse colorboost aanbevolen, terwijl lippen tot 3 jaar mooi kunnen blijven met een touch-up behandeling na 2 jaar. Een eyeliner kan 3 tot 5 jaar mooi blijven. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief van Beauty Ink en ontvangt dan de laatste nieuwtjes en trends in je mailbox, plus 10% korting op je eerste behandeling.

Wil je weten wat Beauty Ink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty Ink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty Ink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty Ink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Beauty Ink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty Ink

Bezoekers bekeken ook