Biologische tuinderij Klein Broekhuizen

Biologische tuinderij Klein Broekhuizen is een Biologische winkel gelegen aan Bokkenstraat 4 in Wehl.

Meer informatie over Biologische tuinderij Klein Broekhuizen in Wehl

Welkom bij biologisch tuinbouwbedrijf Klein Broekhuizen, gelegen tussen de Oude IJssel en de stuwwallen van Montferland. In de boerderijwinkel kunt u een assortiment biologische droogwaren van Ekoplaza vinden. Bestellingen kunnen gedaan worden via de webshop van Ekoplaza en op dinsdagmiddag afgehaald worden. Sinds 2000 specialiseert het bedrijf zich in de teelt van biologische groente en aardappelen, waaronder aardbeien, prei, pompoenen, winterkolen, palmkool, rode bieten, tomaten, komkommers en sla. Alle producten worden op biologische wijze geteeld. De groenten en aardappelen worden op verschillende manieren verkocht, zowel via de boerderijwinkel en groentepakketten als via regionale distributeurs en groothandels. Er is maandelijks een nieuwsbrief beschikbaar en bezoekers zijn welkom tijdens de openingstijden van de winkel.

Wil je weten wat Biologische tuinderij Klein Broekhuizen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Biologische tuinderij Klein Broekhuizen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Biologische tuinderij Klein Broekhuizen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Biologische tuinderij Klein Broekhuizen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Biologische tuinderij Klein Broekhuizen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Biologische tuinderij Klein Broekhuizen

Bezoekers bekeken ook