Odin Doetinchem

Odin Doetinchem is een Biologische winkel gelegen aan Houtkampstraat 58 in Doetinchem.

Meer informatie over Odin Doetinchem in Doetinchem

Wakker worden! Coöperatie Odin roept op om ons voedsel gentechvrij te houden en vraagt mensen om de petitie te tekenen. Ze bieden biologische boodschappen aan, zowel in hun winkels als online. Het is super makkelijk om online je boodschappen te bestellen en te laten bezorgen op de door jou gewenste locatie. Odin bezorgt aan huis, op het werk, op vakantieadressen en aan bedrijven, scholen, kinderopvang, instellingen, horeca en verenigingen. Daarnaast hebben ze ook fysieke winkels waar medewerkers kunnen adviseren en helpen bij het vinden van producten. Als lid van Coöperatie Odin kun je boodschappen doen met ledenvoordeel. Odin is een foodcoop met idealen, waarbij ze geloven dat elke euro die je uitgeeft aan boodschappen een keuze maakt en mede bepaalt hoe de wereld eruit ziet. Ze bieden ook groente abonnementen aan waarbij je wekelijks superverse biologische groenten en fruit ontvangt, inclusief recepten. Daarnaast zijn er vacatures beschikbaar voor mensen die willen werken bij Odin. Verder worden er mooie aanbiedingen, inspirerend nieuws, lekkere recepten, leuke activiteiten en uitdagende vacatures vermeld op de website van Odin.

Wil je weten wat Odin Doetinchem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Odin Doetinchem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Odin Doetinchem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Odin Doetinchem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Odin Doetinchem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Odin Doetinchem

Bezoekers bekeken ook