Bizzstory

Bizzstory is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Moerbeibloesem 45 in Doetinchem.

Meer informatie over Bizzstory in Doetinchem

Het wielercafé in Doetinchem is een ontmoetingsplaats voor wielrenners en mountainbikers uit de regio. Hier kunnen zij verhalen en ervaringen delen. Daarnaast is er De Schrijftafel, waar je onder begeleiding je eigen teksten kunt schrijven. Dit kan op vrijdagochtend en de kosten zijn laag. Verder biedt de Schrijftafel gevarieerde nieuwsbrieven, webteksten, social media en blogs aan. Ook worden in de Achterhoek mooie bedrijven ontdekt die zowel normale als bijzondere producten maken. Deze bedrijven worden niet altijd erkend en daarom wil men de verhalen van deze bedrijven delen. Hier kun je niet alleen werken bij boeiende bedrijven, maar ook goede producten kopen.

Wil je weten wat Bizzstory verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bizzstory of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bizzstory? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bizzstory het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Bizzstory reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bizzstory

Bezoekers bekeken ook