Livelife.

Livelife. is een Communicatieadviesbureau gelegen aan IJsselkade 17 in Doetinchem.

Meer informatie over Livelife. in Doetinchem

Livelife is een organisatie die innovatieve producten en diensten aanbiedt in de zorg aan huis. Ze streven ernaar om de levenskwaliteit van jong en oud te verbeteren, tegen betaalbare prijzen en volgens de laatste ontwikkelingen. Ze werken samen met gespecialiseerde organisaties en hebben een groot regionaal netwerk om nieuwe producten en diensten te testen. Livelife werkt zonder winstoogmerk en wil de hoogste levenskwaliteit thuis voor iedereen bereikbaar maken. Ze stellen hun producten en diensten lokaal samen en breiden dit landelijk uit, waardoor de prijzen omlaag gaan. Ze helpen zorgorganisaties om hun klanten thuis beter te kunnen servicen en werken samen met gespecialiseerde bedrijven om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen op het gebied van zelfredzaamheid thuis en gezondheid. Livelife biedt ook online cursussen voor zelfredzaamheid thuis en heeft speciale producten en diensten voor senioren, zoals een auto-abonnement en hulp in en om het huis. Ze streven ook naar een beweegstimulans voor kinderen, waarbij ze via de basisschool een rugzak met beweegspelletjes verstrekken.

Wil je weten wat Livelife. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Livelife. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Livelife.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Livelife. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Livelife. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Livelife.

Bezoekers bekeken ook