teXtwolken

teXtwolken is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Hamminkstraat 30 in Gaanderen.

Meer informatie over teXtwolken in Gaanderen

In deze tekst van Edith van Groningen worden verschillende persoonlijke ervaringen en observaties beschreven. In het eerste deel van de tekst gaat het over een Facebookvriendschapsverzoek van iemand uit de uitvaartzorg. De persoon vraagt zich af waarom deze persoon bevriend wil worden en komt erachter dat het puur om strategie en het verkrijgen van informatie gaat. Ze vindt dit een slechte combinatie en besluit niet mee te werken. In het tweede deel van de tekst bevindt de persoon zich in de apotheek van een ziekenhuis, waar ze wacht op medicatie. Ze observeert de andere wachtende mensen en beschrijft hun uiterlijke kenmerken en gedrag. Uiteindelijk wordt ze gered door de apotheker die haar medicijnen komt brengen. In het derde deel van de tekst gaat het over het kiezen van maaltijden in het gezin. De persoon vertelt dat ze vaak geen idee heeft wat ze wil eten en vraagt dan om suggesties. Ze beschrijft ook de verschillende smaken en eetvoorkeuren binnen haar gezin en hoe ze hiermee omgaat. Daarnaast vertelt ze dat ze vroeger het eetschema van haar moeder volgde, waarop precies stond wat er op welke dag gegeten werd.

Wil je weten wat teXtwolken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van teXtwolken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij teXtwolken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je teXtwolken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar teXtwolken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. teXtwolken

Bezoekers bekeken ook