Tekst Oké

Tekst Oké is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Lange Huitinkstraat 35 in Gaanderen.

Meer informatie over Tekst Oké in Gaanderen

Tekst Oké is een kleinschalig bureau voor tekst en communicatie, dat zich steeds meer richt op lokale samenhang. Momenteel is het bureau vooral actief in het Achterhoekse dorp Gaanderen, gelegen in een mooi landelijk gebied ten oosten van Doetinchem. Sinds 2017 geeft Tekst Oké De Gaanderbode uit en sinds 2023 ook Gaanderen.nu. Het bureau is opgericht in 2010 en voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Astrid van Beveren via e-mail (info@tekst-oke.nl) of telefoon (06-4782 9074, ook via Whatsapp). Tarieven kunnen worden opgevraagd via mail of telefoon.

Wil je weten wat Tekst Oké verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tekst Oké of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tekst Oké? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tekst Oké het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Tekst Oké reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tekst Oké

Bezoekers bekeken ook