Marketing vanuit je hart

Marketing vanuit je hart is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Hanzestraat 19 in Doetinchem.

Meer informatie over Marketing vanuit je hart in Doetinchem

Als strategisch marketing- en businesspartner helpt Nienke Kok kennisondernemers in de zakelijke dienstverlening om te ondernemen met oprechte verbinding. Ze biedt trainingen aan in Human Design samen met Karen Bargeman. Nienke's missie is om kennisondernemers te helpen klanten aan te trekken die bij hen passen, zonder dat werkplezier en verbinding hier onder lijden. Ze geeft wekelijks marketingtips die direct toepasbaar zijn en inspireert haar volgers om marketing vanuit hun hart te doen, zonder afhankelijk te zijn van social media. Daarnaast schrijft ze ook blogberichten en heeft ze een podcast waarin ze verschillende onderwerpen bespreekt. Nienke heeft al verschillende opdrachten uitgevoerd voor bedrijven zoals Jos Tolkamp Speciaal Transport en Mirakel Promotions, waarin ze heeft geholpen met arbeidsmarktcommunicatie en positionering en strategische marketingplannen. Ze is actief op Instagram en haar contactgegevens zijn te vinden op haar website.

Wil je weten wat Marketing vanuit je hart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Marketing vanuit je hart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Marketing vanuit je hart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marketing vanuit je hart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Marketing vanuit je hart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Marketing vanuit je hart

Bezoekers bekeken ook