De Marketingdame

De Marketingdame is een Marketingconsultant gelegen aan Molenkamerstraat 6 in Gaanderen.

Meer informatie over De Marketingdame in Gaanderen

Ik help bedrijven met het verzenden van duidelijke boodschappen, zichtbaarheid en positionering. Mijn marketingdiensten omvatten het helder in kaart brengen van jouw marketingstrategie, doelstellingen en doelgroep. Ik zorg ook voor overzicht in verschillende marketingprojecten, zoals campagnes, websitetrajecten en contentproductie. Daarnaast bied ik ondersteuning als freelance marketingdame bij groei, ziekte of tijdelijke vervanging. Ik ben Marlon en al van jongs af aan droomde ik ervan om ondernemer te worden. Nu, met De Marketingdame, kan ik mijn brede marketing- en communicatiekennis gebruiken om jouw bedrijf te ondersteunen. Ik werk met passie, gedrevenheid en ik zie mooie kansen, waardoor ik aan de mooiste projecten voor geweldige klanten kan werken. Enkele tevreden klanten van De Marketingdame zijn onder andere Nienke Kok, Remco Iburg, Maarten Kokhuis, Jeroen Boxsem en Pieter Gussenhoven. Neem gerust contact met mij op voor alle mogelijkheden.

Wil je weten wat De Marketingdame verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Marketingdame of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Marketingdame? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Marketingdame het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar De Marketingdame reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Marketingdame

Bezoekers bekeken ook