De Olde Beth Wehl B.V.

De Olde Beth Wehl B.V. is een Restaurant gelegen aan Nieuwestraat 10 in Wehl.

Meer informatie over De Olde Beth Wehl B.V. in Wehl

Partycentrum Olde Beth is een bekende locatie in Gelderland met vier zalen en een eigen parkeergelegenheid. Het pand ligt gunstig aan de rand van Wehl, op vijf minuten rijden vanaf de snelweg A18. Het partycentrum biedt flexibiliteit en kan feesten organiseren voor gezelschappen van 20 tot 1200 gasten. Elke zaal heeft zijn eigen karakter en kan worden omgetoverd naar wens. De zalen kunnen ook worden samengevoegd tot één groot complex. Het Glashuis is een ronde zaal met veel daglicht en wordt vaak gebruikt voor huwelijksceremonies en uitvaarten. Het heeft een capaciteit van 120 gasten voor een diner/buffet en 400 gasten voor een receptie. De Deel is een sfeervolle zaal met een sterrenhemelplafond en een groot podium. Het biedt plaats aan 225 gasten voor een diner/buffet en 600 gasten voor een receptie. Het Koetshuis is een gezellige zaal in Oudhollandse stijl met een capaciteit van 120 gasten voor een diner/buffet en 200 gasten voor een receptie. De Lounge is een trendy ruimte met drie bars en is geschikt voor kleinschalige feesten of bijeenkomsten. Het partycentrum biedt ook faciliteiten zoals audiovisuele apparatuur en entertainment.

Wil je weten wat De Olde Beth Wehl B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Olde Beth Wehl B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Olde Beth Wehl B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Olde Beth Wehl B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar De Olde Beth Wehl B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Olde Beth Wehl B.V.

Bezoekers bekeken ook