Het Borghuis

Het Borghuis is een Restaurant gelegen aan Burgemeester van Nispenstraat 4 in Doetinchem.

Meer informatie over Het Borghuis in Doetinchem

Bijzonder Restaurant Borghuis in het centrum van Doetinchem is een gezellig restaurant met een ongedwongen sfeer. Het team bestaat uit medewerkers met een beperking, begeleiders, professionele koks en vrijwilligers. Het restaurant kan ook worden afgehuurd voor feesten en vergaderingen, zelfs buiten de openingstijden. De menukaart wordt regelmatig vernieuwd met seizoensgerechten en streekproducten. Speciale wensen kunnen worden doorgegeven. Het restaurant biedt onder andere pompoensoep en een wandel-fiets arrangement aan. Het adres van het Borghuis is Burg. van Nispenstraat 4 in Doetinchem. Ze zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 10:00 uur. Op zondag en maandag is het restaurant gesloten, maar vergaderingen, feesten en partijen zijn wel mogelijk.

Wil je weten wat Het Borghuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Borghuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Borghuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Borghuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Het Borghuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Borghuis

Bezoekers bekeken ook