Station Alexsander

Station Alexsander is een Restaurant gelegen aan Stationsplein 8 in Doetinchem.

Meer informatie over Station Alexsander in Doetinchem

Bij Station Alexsander in Doetinchem kun je heerlijke broodjes, snacks en drankjes bestellen via de webshop. Ze bezorgen gratis bij bestellingen vanaf €19,- op werkdagen tussen 11.00 en 14.00 uur. Je kunt ook je bestelling afhalen tijdens de openingstijden. Station Alexsander is niet alleen een lunchroom, maar biedt ook catering aan. Ze gebruiken alleen vers brood en hebben een uitgebreid assortiment aan broodjes, zoals tonijnsalade, carpaccio en brie. Daarnaast verzorgen ze ook vergaderlunches, waarbij je alleen het aantal personen hoeft door te geven. Je kunt contact opnemen via het telefoonnummer 0314-393922.

Wil je weten wat Station Alexsander verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Station Alexsander of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Station Alexsander? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Station Alexsander het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Station Alexsander reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Station Alexsander

Bezoekers bekeken ook