Lola Doetinchem

Lola Doetinchem is een Restaurant gelegen aan Grutstraat 5 in Doetinchem.

Meer informatie over Lola Doetinchem in Doetinchem

Lola Italian Bar & Kitchen is een restaurant dat zich richt op de Italiaanse eetcultuur. Ze willen graag een nieuwe draai geven aan de Italiaanse keuken door klassieke gerechten te combineren met nieuwe smaakcombinaties. Bij Lola kun je genieten van een goed glas wijn, een Italiaanse lunch, high wine of een uitgebreid diner. Boven is er een Vinoteca waar je kunt borrelen met bijpassende antipasti. In het voorjaar hopen ze hun voorterras en Toscaanse binnentuin te openen. Op maandagen is het restaurant gesloten. Je kunt online of telefonisch reserveren en ze zijn te volgen op Facebook en Instagram.

Wil je weten wat Lola Doetinchem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lola Doetinchem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lola Doetinchem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lola Doetinchem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Lola Doetinchem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lola Doetinchem

Bezoekers bekeken ook