Le Petit Pain

Le Petit Pain is een Restaurant gelegen aan Doetinchemseweg 91 in Doetinchem.

Meer informatie over Le Petit Pain in Doetinchem

Le Petit Pain is een lunchroom gelegen op Woonboulevard Doetinchem. Ze bieden een gevarieerde en smaakvolle lunch aan, zowel in de lunchroom met 115 zitplaatsen binnen en buiten op het terras, als via de handige bestelservice. Op de website kunt u meer informatie vinden over het assortiment en de service van Le Petit Pain. Ze hebben een ruime keuze uit 125 verschillende broodjes. Daarnaast bieden ze ook een bezorgservice aan voor mensen die geen tijd hebben om de deur uit te gaan. De openingstijden van de lunchroom zijn van maandag tot vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur. Op feestdagen zijn ze geopend van 08.30 tot 16.30 uur, behalve op zondag.

Wil je weten wat Le Petit Pain verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Le Petit Pain of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Le Petit Pain? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Le Petit Pain het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Le Petit Pain reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Le Petit Pain

Bezoekers bekeken ook