Het Onland

Het Onland is een Restaurant gelegen aan Rekhemseweg 175 in Doetinchem.

Meer informatie over Het Onland in Doetinchem

Herberg het Onland, gelegen aan de kronkelige Rekhemseweg, is al meer dan 225 jaar een typisch Achterhoeks etablissement. De herberg beschikt over een gezellig café met een originele vloer uit 1790, waar je kunt ontspannen en genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast kun je in de sfeervolle zalen terecht voor verschillende gelegenheden, en zijn er twee officiële trouwlocaties: de Serre en de Hooiberg. Het restaurant, genaamd 'De Opkamer' en de Jachtkamer, biedt een gevarieerde menukaart met typisch Achterhoekse gerechten. Op de website van Herberg het Onland kun je meer informatie vinden over de diensten en de prachtige omgeving. Ervaar de bijzondere Achterhoekse gastvrijheid van deze hofleverancier sinds 14 maart 2016.

Wil je weten wat Het Onland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Onland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Onland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Onland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Het Onland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Onland

Bezoekers bekeken ook