Paddy's Food & Drinks

Paddy's Food & Drinks is een Restaurant gelegen aan Omdraai 1 in Doetinchem.

Meer informatie over Paddy's Food & Drinks in Doetinchem

In het centrum van Doetinchem kun je genieten van een heerlijke lunch of diner bij Paddy's Food & Drinks. Ze maken gebruik van een gesloten houtskooloven/grill genaamd de Mibrasa, waarmee ze de gerechten een unieke rooksmaak geven. De keuken is elke dinsdag tot en met zondag geopend vanaf 11.30 uur. Je kunt zelf je driegangenmenu samenstellen uit een selectie van voor-, hoofd- en nagerechten. Daarnaast bieden ze ook wekelijks wisselende weekschotels aan tegen aantrekkelijke prijzen. Voor evenementen kun je de agenda op hun website bekijken en je kunt zowel online als telefonisch reserveren. Paddy's Food & Drinks is gevestigd aan Omdraai 1 in Doetinchem en de openingstijden variëren per dag.

Wil je weten wat Paddy's Food & Drinks verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Paddy's Food & Drinks of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Paddy's Food & Drinks? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Paddy's Food & Drinks het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Paddy's Food & Drinks reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Paddy’s Food & Drinks

Bezoekers bekeken ook