Restaurant De Beren Doetinchem

Restaurant De Beren Doetinchem is een Restaurant gelegen aan Simonsplein 2 in Doetinchem.

Meer informatie over Restaurant De Beren Doetinchem in Doetinchem

Restaurant De Beren Doetinchem is gevestigd in het centrum van Doetinchem, op de hoek van de Catharinastraat en het Simonsplein. Het restaurant is dagelijks geopend voor lunch, borrel en diner. Ze zijn ook een gecertificeerd afstappunt voor fietsers. Op feestdagen hebben ze aangepaste openingstijden. Tijdens Kerst bieden ze een speciaal samengesteld 3-gangenmenu aan voor €42,50 per persoon, inclusief een kinderkerstmenu. Ook is er een uitgebreide kerstbrunch op 1e en 2e Kerstdag. Daarnaast hebben ze dagmenu's met speciale aanbiedingen op maandag t/m donderdag, zoals satéstokjes, spareribs, kindermenu's en de Classic Burger. Ze bieden ook een Diner & Film-arrangement aan voor €42,50 per persoon, inclusief een driegangenmenu en een bioscoopkaartje. Voor kinderfeestjes hebben ze een speciaal arrangement waarbij kinderen hun eigen American Pancake kunnen versieren. Er is parkeergelegenheid beschikbaar en ze bieden ook groepsarrangementen aan.

Wil je weten wat Restaurant De Beren Doetinchem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Beren Doetinchem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Beren Doetinchem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Beren Doetinchem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Restaurant De Beren Doetinchem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Beren Doetinchem

Bezoekers bekeken ook