Restaurant Lokaal

Restaurant Lokaal is een Restaurant gelegen aan Ruimzichtlaan 150 in Doetinchem.

Meer informatie over Restaurant Lokaal in Doetinchem

Restaurant Lokaal biedt een unieke culinaire ervaring in de Achterhoek, waarbij het boer-tot-bord concept centraal staat. Het menu is geïnspireerd door de seizoenen en lokale vakmensen die de mooiste producten leveren. Het restaurant heeft de Green Star van Michelin ontvangen voor hun toewijding aan groener en bewuster koken. Ook hebben ze de JRE Taste of Origin Award 2022 gewonnen voor het serveren van verse, duurzaam geproduceerde en ethisch verantwoorde ingrediënten. Gasten zijn lovend over het eten, de vriendelijke bediening en de heerlijke wijnen. Het restaurant werkt met lokale producten en biedt een menukaart met verschillende gerechten, waarbij alles geserveerd wordt om te proeven. De gerechten worden begeleid door bijpassende wijnen en er is ook een selectie van Hollandse kazen en friandises uit eigen patisserie. Kortom, Restaurant Lokaal biedt een unieke culinaire ervaring in de prachtige Achterhoek.

Wil je weten wat Restaurant Lokaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Lokaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Lokaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Lokaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Restaurant Lokaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Lokaal

Bezoekers bekeken ook