Brasserie de Wrange

Brasserie de Wrange is een Restaurant gelegen aan Rekhemseweg 144 in Doetinchem.

Meer informatie over Brasserie de Wrange in Doetinchem

Brasserie de Wrange is meer dan alleen een kantine op een camping. Ze bieden heerlijk eten en gezellige momenten aan. Je kunt er terecht voor gerechten uit de snackbar, pizzeria en keuken, maar ook voor ijsjes, koffie, frisdrank, bier en wijn. Daarnaast bieden ze ook een catering service aan, genaamd DSR Food, die heerlijke hapjes bij jou thuis bezorgt. De gezellige service 'eten wat de pot schaft' wordt alleen in het voor- en naseizoen georganiseerd. De openingstijden van Brasserie de Wrange zijn van donderdag tot en met zondag vanaf 12.00 uur. De keuken sluit dagelijks om 19.30 uur en de snackverkoop sluit om 21.00 uur. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@brasseriedewrange.nl of bellen naar 0314 342715. De brasserie is gevestigd aan de Rekhemseweg 144 in Doetinchem.

Wil je weten wat Brasserie de Wrange verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie de Wrange of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie de Wrange? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie de Wrange het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Brasserie de Wrange reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie de Wrange

Bezoekers bekeken ook