Joop's Junior

Joop's Junior is een Restaurant gelegen aan Catharinastraat 20 in Doetinchem.

Meer informatie over Joop's Junior in Doetinchem

De beste broodjeszaak van Doetinchem biedt een breed assortiment aan broodjes, snacks en ijs. Ze verzorgen ook catering voor bedrijven, scholen, feestjes en meer. Let op: vanaf 6 november is de winkel op maandagen gesloten, maar ze nemen wel bestellingen van bedrijven aan als deze voor het weekend worden doorgegeven. De broodjeszaak staat bekend om hun vers bereide gerechten die even tijd kosten. Op het menu staan onder andere een ciabatta met pesto, rosbief, cherrytomaatjes en pijnboompitten, en een broodje kiplekker met frietjes of aardappelschijfjes en een drankje of slaatje. Ze bezorgen alleen aan bedrijven en streven naar de beste kwaliteit en service. Daarnaast bieden ze ook catering aan en hebben ze specialiteiten. Het adres en telefoonnummer zijn te vinden op de website. Op de laatste zondag van de maand is de winkel open, tenzij anders vermeld. Als je een allergie hebt, kun je dit aan hen melden.

Wil je weten wat Joop's Junior verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Joop's Junior of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Joop's Junior? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Joop's Junior het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Doetinchem. Opzoek naar Joop's Junior reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Joop’s Junior

Bezoekers bekeken ook